Blog

Ferhat Jak İçöz 2. Türkiye Psikoterapi Zirvesinde

21 Temmuz 2018

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

16-17 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Psikoterapi Zirvesi’ne katılacak isimler netleşmeye başladı. Bu sene ikincisi düzenlenecek zirveye klinik psikolog ve süpervizor Ferhat Jak İçöz katılacak.

Ferhat Jak İçöz, St. Georg Avusturya Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra lisans düzeyinde Psikoloji eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vassar College’da almıştır. Klinik Psikoloji uzmanlığını ise yine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Klinik Psikoloji uzmanlığının yanı sıra Liverpool Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme ve Sağlık Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Uzman klinik psikolog, öğretim görevlisi, klinik süpervizor, yazar, çevirmen ve editör olan İçöz, 2012 yılında kurduğu Varoluşçu Akademi’de bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Birey ve gruplarla çalışmaktadır. Meslektaşlara klinik süpervizyon vermektedir. Terapide psikanalitik ve varoluşçu yaklaşımlarla çalışmaktadır. Türkiye’deki ilk varoluşçu analiz ve logoterapi odaklı eğitim programını yürütmektedir.

0 likes

Yazar